Om oss

Med över 30 års erfarenhet inom branschen vågar vi påstå att vi är det rätta företaget för dig som söker kvalitet, exakthet och service. Oavsett företagsstorlek eller kvantitet får du som kund alltid ett personligt bemötande och snabb leverans när du anlitar oss.

Vi hyr ut, tvättar och distribuerar handdukar, entrémattor och sängkläder. Vår kundkrets är bred och här finns olika yrkeskategorier representerade, allt ifrån butiker till hotell och verkstäder.

Vi är det lilla familjeföretaget med det stora engagemanget. Vi strävar alltid efter att ge den bästa professionella servicen och bemötandet. Våra styrkor är exakthet, noggrannhet och kvalitet.

Vår verksamhet finns i Boge men vårt verksamhetsområde sträcker sig betydligt längre än så. Vi har kunder och levererar i stora delar av mellersta och norra Gotland.

Vi, liksom våra kunder, är måna om miljön. Som ett led i vårt miljötänk har vi anpassat vårt körschema som för närvarande är på måndagar. Effektiva och miljövänliga leveranser för minsta möjliga miljöpåverkan.
För att minska miljöpåverkan använder vi oss även av såväl utrustning som produkter som är skonsamma för miljön.

Vi levererar fläckfria resultat och gör din vardag renare!